Termes i Condicions

Paloverde Organik | Shop on line

Així arribarà la teva comanda

El nostre compromís amb la qualitat implica assegurar-nos que el teu ram o planta t’arribi en perfecte estat:

  • Ram: Emboliquem les tiges en un travesser d’aigua perquè les flors es mantinguin hidratades durant el transport.
  • Planta: T’arribarà dins d’una caixa de cartró fixada amb un insert per a millor subjecció i seguretat per a la planta.

Condicions legals

Política de lliurament

Cost d’enviament

Les despeses d’enviament no estan incloses en el preu dels productes, sinó que s’afegeixen durant la compra i apareixen desglossats en el resum d’aquesta. Aquestes despeses varien tant en funció del destí triat com de la data i termini de lliurament.

Modalitats i termini de lliurament

Disposem de dues modalitats de lliurament, depenent del destí de l’enviament i de la urgència d’aquest.

Quant als terminis de lliurament, comptem amb les següents opcions:

  • Lliurament standard: Lliurament de la comanda en el dia indicat pel client.
  • Lliurament urgent: 24h/48h.

En cap de les anteriors opcions podem garantir l’hora exacta de lliurament, ja que aquesta depèn dels horaris disponibles dels nostres partners logístics i dels nostres floristes locals.

Lliurament amb retard

Si no duem a terme el lliurament de la teva comanda en la data acordada a causa de causes que estiguin sota el nostre control, sempre que rebutgis la comanda, tindràs dret al reemborsament total d’aquesta. En el cas que acceptis la comanda, se’t reemborsarà només el cost de les flors, però no el dels productes afegits.

Si el lliurament no es pogués realitzar a temps a causa de circumstàncies fora del nostre control com, per exemple, que el destinatari no es trobi en el seu domicili, no tindràs dret a reemborsament. Però no et preocupis, en aquest cas solem deixar una nota o un missatge per a programar un nou lliurament.

Si el lliurament no es pogués realitzar a temps pel fet que el dia triat és festiu local, el lliurament es realitzarà el següent dia hàbil i en aquest cas, no tindràs dret a reemborsament.

Informació de lliurament incorrecte o incomplet

Si, en realitzar la teva comanda, ens facilites una adreça de lliurament incorrecta o incompleta, no podrem garantir el lliurament de la teva comanda. Si comprovem que la informació proporcionada no és correcta, ens posarem en contacte amb tu per a confirmar les dades o demanar-te detalls addicionals.

Has de tenir en compte que la modificació d’aquestes dades haurà de dur-se a terme un mínim de dos dies hàbils abans del lliurament programat. Per exemple, si la teva comanda és per al 16 de març, hauràs de contactar-nos abans de les 7pm CET del 13 de març. Palo Verde no es fa responsable si la teva comanda no pot lliurar-se perquè la informació proporcionada és incorrecta o incompleta, per la qual cosa no tindries dret a reemborsament.

Llocs de lliurament condicionat

Les comandes dirigides a hospitals, hotels, residències, empreses, universitats o edificis públics no estan garantides, però en la majoria dels casos arribaran correctament. Si la teva comanda té com a destí un d’aquests establiments, si us plau, facilita’ns el nom i el número de telèfon del mateix i proporciona el major nombre de detalls possible. En el cas dels hospitals, necessitarem el pavelló i el número d’habitació.

Palo Verde intentarà lliurar el teu ram d’acord amb les normes de cada instal·lació, però no podrem ser considerats responsables si aquestes organitzacions ho impedeixen. Tingues en compte que molts hospitals no permeten el lliurament en habitacions individuals i que la majoria de les UCI tampoc. Si us plau, consulta amb l’hospital abans de realitzar la teva comanda.

Si vols enviar flors a una persona que es troba allotjada en un hotel, hauràs d’especificar el número d’habitació en la qual s’allotja (si disposes d’ell) i el nom de la persona al que està feta la reserva. Palo Verde no pot autoritzar cap reemborsament si no s’ha pogut dur a terme un lliurament a causa d’aquestes circumstàncies.

Lliuraments rebutjats pel destinatari

Si, pels motius que siguin, el destinatari rebutja el lliurament, no tindràs dret al reemborsament de l’import de la teva comanda.

Canvis en la comanda

Per a fer canvis en la teva comanda, si us plau, contacta amb el nostre servei d’atenció al client a través del teu compte Palo Verde. Només es podran fer canvis en la teva comanda de la modalitat “per encàrrec”. Hauràs de dur a terme aquestes modificacions un mínim de cinc dies laborables abans de la data de lliurament desitjat.

Política de qualitat

Els nostres arranjaments florals són únics i fets a mà, per la qual cosa és impossible que existeixin dos iguals. Fem tot el que és a la nostra mà perquè coincideixin al màxim amb les fotografies i descripcions del producte. Pot ser que existeixin petites variacions respecte la imatge, però el concepte i la qualitat del producte estan sempre garantits. Aquests productes són enviats des de les nostres floristeries i la disponibilitat dels mateixos depèn de la temporada i de l’estoc.

Productes i imatges

Els productes només contenen els elements especificats en les descripcions. Els gerros i altres articles no estan inclosos, tret que s’indiqui expressament en la descripció. Les fotografies dels rams representen la grandària mitjana d’aquest. La composició i forma del ram poden variar lleugerament.

Reclamacions i sol·licitud de reemborsament

Si no quedes satisfet amb la teva comanda, pots sol·licitar un reemborsament presentant una reclamació dins dels 2 dies laborables posteriors a la data de lliurament en el cas que el producte sigui un ram de flors.

Tal com estableix l’Art. 103 Punt D de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, segons el qual el dret de desistiment no serà aplicable als contractes que es refereixin a “el subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.” Per tant, en el període de dos dies, el client podrà enviar la seva sol·licitud a través de l’enllaç a Atenció al Client del seu compte Palo Verde, incloent la seva informació de contacte. En cas d’incidències relacionades amb la qualitat, Palo Verde sol·licita al client enviar una imatge digital del producte lliurat a hola@paloverde.com, indicant el número de comanda en el correu.

El reemborsament en compte bancari es realitzarà una vegada rebut el paquet utilitzant el mateix mètode de pagament usat per a realitzar la compra.

  • No s’acceptaran devolucions de productes alimentaris desprecintats, com a bombons, begudes, etc. Tal com indica l’Art. 103 Punt E de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, segons el qual el dret de desistiment no serà aplicable als contractes que es refereixin a “el subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament”.
  • Productes defectuosos:
    En els casos en què el client consideri que en el moment del lliurament el producte no s’ajusta a l’estipulat en el Contracte, ell mateix haurà de posar-se en contacte amb Palo Verde, facilitant les dades del producte, així com el mal que pateix. En alguns casos l’empresa podrà sol·licitar-li una foto dels desperfectes. Una vegada rebuda la notificació, l’empresa es posarà en contacte amb el client per a informar-lo sobre com ha de procedir, sense que les consegüents gestions de reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte suposin cap cost per al consumidor i usuari.

Mètodes de pagaments i gestió d’incidències

El pagament de les teves comandes a la nostra web podrà ser efectuat mitjançant targeta de crèdit o dèbit (Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro) o mitjançant Paypal.

Si, per les circumstàncies que fora, ens proporciones informació incorrecta sobre la teva targeta de crèdit o mètode de pagament, no podrem processar la teva comanda i, per tant, no podrem gestionar-la i enviar-la. Ens posarem en contacte amb tu per a tractar de resoldre la situació, però Palo Verde no es farà responsable en cap cas de qualsevol problema que es derivi d’això.

Cancel·lacions

Si sol·licites la cancel·lació de la teva comanda un mínim de cinc dies hàbils abans de la data de lliurament previst, tindràs dret al reemborsament de l’import total abonat.

Política de substitució de productes

En algunes ocasions, és possible que el nostre florista no disposi d’algun/s dels articles que apareixen en la descripció del ram, per la qual cosa serà necessari reemplaçar-los per productes del mateix valor o superior. En casos en els quals s’hagi de substituir el tipus de flor principal del ram, intentarem contactar amb tu per a informar-te; si no aconseguim localitzar-te, procedirem amb aquesta substitució per a evitar retards en el lliurament de la teva comanda. No obstant això, les roses mai seran canviades per altres flors sense la teva prèvia confirmació. Si el nostre florista no disposa d’un producte afegit determinat, el lliurament es realitzarà sense aquest producte i et reemborsarem l’import d’aquest.

Política de lliurament en dates assenyalades

En períodes amb un gran volum de comandes (com, per exemple, Nadal o Sant Valentín), algunes de les polítiques esmentades anteriorment poden sofrir variacions:

  • Canvis i cancel·lacions: No podem garantir la realització de canvis ni les cancel·lacions de comanda encara que aquests se sol·licitin dins del termini especificat més amunt.
  • En alguns casos, i sempre que t’aparegui un missatge d’advertiment durant el procés de compra, no podrem garantir el lliurament de la teva comanda en la data triada i aquesta es durà a terme en la primera data disponible.